Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | frikvarter | zebraspil

Zebraspil

Monsterstory - spil udviklet af kloge børnDen forbandede skoleZebraklassen har lavet dette spil

Selena Gomes Versus Søren Pind

 
Skydespil - børnene kan udvikle på dette spil Ping Pong spil Maratonløb en løbers guide   

Heltene bag Zebraspillet

Spil lavet af børn for børn. Her har børnene fået lov til at udvikle omgangene, tegne monstre og helte. Indtil videre har følgende børn været med til at lave spillet:

Dette spil er lavet med hjælp fra Zebraklassen på Børnenes friskole, tre af deres forældre samt min tidligere praktikant. Alt i alt 20 mennesker skal der til at lave dette fantastiske spil.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Anbefal spillet på Facebook
      

 

Pædagogiske bagtanker
Monsterstory - spil udviklet af kloge børn Den forbandede skole Zebraklassen har lavet dette spil Skydespil - børnene kan udvikle på dette spil Ping Pong spil Maratonløb en løbers guide

Børne udvikler deres eget spil

Her på siden kommer der til at ligge de bedste spil på sitet. Det er nemlig her børnenes egne spil kommer til at ligge. Måske har din klasse mod på at designe deres eget arkadespil a la Monsterstory. Børnene skal selv tegne spillets figurer, ramme, baggrunde, point givende frugter samt speake spillets lyde.

 

Sådan får børnene deres eget spil

Konkret handler det om, at jeg sender noget materiale ud, så I kan forberede jer på en dag i spiludviklingens tegn. Teknikken bagved tager jeg mig af, men der skal være adgang til skolens PCere samt programmet Flash, som kan downloades som en prøveversion her (kræver et Adobelogin og prøveversionen gælder 30 dage).

 
Tilbage til oversigten
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com