Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | USA

GEOGRAFISPIL MED USA

USAs stater, staternes hovedstæder og alle præsidenterne

Lær alle USAs stater at kende med dette sjove geografispil Usas staters hovedstæder USAs største byer Quiz med amerikanske præsidenter

USA fylder så utroligt meget i mediebilledet, men de færeste har den helt store viden om hvor de enkelte stater eller staternes hovedstæder. Vi griner ofte af, at de færeste amerikanere kan finde ud af om København er hovedstaden i Oslo eller et wienerbrød.

Men kan du placere Origon eller Delaware på et USA kort. Hvis du bruger et par timer på dette spil, så vil du kunne placere samtlige stater i USA geografisk.

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om staternes geografi for livet.

Geografspil i USA oversigt
Anbefal spillet på facebook

Andre spil

Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder

Pædagogiske bagtanker

Hvis vi skal grine af, at amerikanerne ikke aner om Rom er hovedstaden i Sverige eller København er Grønlands hovedstad, så er vi selv nødt til at kunne skelne mellem staten Washington og Washington DC. Og hvor mange lande har større indflydelse på vores livstil end USA?

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com