Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | afrika

GEOGRAFISPIL MED AFRIKA

Geografiquiz med Afrikas lande Afrikas hovedstæder Afrikas største byer Africa Nations Cup Afrikas flag

Lær om Afrika på en sjov måde? Afrikas største byer, landene og hovedstæderne

Få overblik over fantastiske Afrika - på få timer kan du få en skabelon inde i dit hoved, som du kan tage med dig igennem resten af dit liv. Du kan lære om Arikas lande, Afrikas hovedstæder, Afrikas ti største byer, Hvilke lande der var med i Nations Cup i fodbold og om alle Afrikas flag.

Afrika geografispil oversigt

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om Afrikas geografi for livet.

Anbefal spillene på Facebook
Andre spil

Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder

Pædagogiske bagtanker

Afrika er et vigtigt og smukt kontinent

Viden om hvor Afrikas lande ligger, Afrikas hovedstæder og Afrikas flag er vigtig når vi skal have en fornemmelse af Verden. Det er nemmere at forholde sig til de store begivenheder i nyhederne, når vi kan placere begivenhederne geografisk.

At Afrika på grund af verdensdelens forfærdelige økonomi relativt sjældent når i medierne gør kun spillene endnu mere relevante. At de så også er sjove for voksne er kun en dejlig bonus. Måske modvirker de ligefrem begyndende dårlig hukommelse.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com