Sjovere end lektier
Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
 
  Gå til mobilversionen
Del via Facebook, Twitter eller tip en ven
skoline.dk | geografi | afrika

 

Geografispil med Afrikas lande

GEOGRAFISPIL MED AFRIKA

 

Geografiquiz med Afrikas landeAfrikas hovedstæderAfrikas største byerAfrica Nations CupAfrikas flag

Lær om Afrika på en sjov måde? Afrikas største byer, landene og hovedstæderne


Få overblik over fantastiske Afrika - på få timer kan du få en skabelon inde i dit hoved, som du kan tage med dig igennem resten af dit liv. Du kan lære om Arikas lande, Afrikas hovedstæder, Afrikas ti største byer, Hvilke lande der var med i Nations Cup i fodbold og om alle Afrikas flag.

 


Afrika geografispil oversigt

 


Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om Afrikas geografi for livet.

 

Anbefal spillet på Facebook
Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder
Pædagogiske bagtanker

Afrika er et vigtigt og smukt kontinent

Viden om hvor Afrikas lande ligger, Afrikas hovedstæder og Afrikas flag er vigtig når vi skal have en fornemmelse af Verden. Det er nemmere at forholde sig til de store begivenheder i nyhederne, når vi kan placere begivenhederne geografisk.

 

At Afrika på grund af verdensdelens forfærdelige økonomi relativt sjældent når i medierne gør kun spillene endnu mere relevante. At de så også er sjove for voksne er kun en dejlig bonus. Måske modvirker de ligefrem begyndende dårlig hukommelse.

 
 
  Geografispillenes oversigt
faurskov.com | Ladefogedvej 266 | 8200 Århus Nord | mobil 40779464 | brian@faurskov.com | skoline.dk som startside |