Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | afrika | afrikas flag

AFRIKAS FLAG

Lær Afrikas landes mange sjove og smukke flag

Geografiquiz med Afrikas lande Afrikas hovedstæder Afrikas største byer Africa Nations Cup Afrikas flag

Flagene i Afrika adskiller sig meget fra eksempelvis flagene fra Europa. I dette spil kan du garanteret støde ind i mange nye flag og samtidigt lære noget, som du vil støde ind i resten af dit liv i forskellige sammenhænge.

Anbefal spillet på facebook

Andre spil med flag

De afrikanske flag Europas flag Sydamerikas flag

Pædagogiske bagtanker

Et flag er for et land hvad et logo er for et firma

Der er mange ligheder imellem et logo og et flag, og et lands flag er noget helt specielt for den følelse af fællesskab som indbyggere i et land har. Tænk bare på de følelser det gav da danske flag blev brændt af på gaderne i nogle muslimske lande af vrede demonstrationer imod muhammedtegningerne.

Flag i alle farver

I Afrika er flagene meget flotte og utroligt farverige. Nogle af flagene har også mange flotte detaljer, men det er ikke altid så nemt for den lille purk i børnehaven at tegne sit eget flag - han må sidde og misunde hans danske pendant, som har en noget nemmere opgave.

Når du har lært landenes flag

Har du endnu ikke været inde på geografispillet Afrikas lande, så kan det bestemt anbefales efter du har prøvet at arrangere disse mange flotte flag. Og ellers kan det da anbefales at se nærmere på verdens største byer eller verdens største lande

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com