Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | asien

GEOGRAFISPIL MED ASIEN

Lær om asiens lande og byer på en ny sjov måde?

Få overblik over kæmpe Asien - på få timer kan du få en skabelon inde i dit hoved, som du kan tage med dig igennem resten af dit liv.

Geografispil med Asiens mange lande Geografispil med Asiens hovedstæder

Spil alene eller med hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om Afrikas geografi for livet.

Geografispil med Asien oversigt
LIKE os på facebook

Andre spil
Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder
Pædagogiske tanker

På tilbagemeldingerne kan jeg se, at langt de fleste børn spiller sammen eller mod hinanden via det enkelte spils Hall of Fame. Asien spillene er rimeligt svære, så her er det nok meget godt at gøre det sammen med en anden. Enkelte lande er også meget lille, så det kræver lidt tålmodighed at grave dem frem, men se når musemarkøren skifter til en hånd.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com