Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi |danmark

GEOGRAFISPIL MED DANMARK

Lær om Danmark på en sjov måde?

Danmarks største byer, Danmarks rigeste familier og regeringens ministre

De fleste kan måske placere København, Odense og Århus, men hvor ligger Roskilde og Horsens egentlig? Prøv quizzen der giver dig svaret.

SPIL MED DANMARK

Placer Danmarks største byer på kortet Danmarks største byer Danmarks rigeste mennesker Danmarks regering Løkke Rasmussen I Danmarks regering - Løkke-Rasmussen II Helle Thornings første ministerhold Helle Thornings første ministerhold

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om staternes geografi for livet.

Geografispil oversigt Danmark
LIKE spillene på facebook

Andre spil
Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder
Pædagogiske tanker

Lær at placere Danmarks største byer på landkortet. Lær hvilke byer der er de største og hvilken landsdel de tilhører. Og få styr på ministerholdet og Danmarks rigeste familier og Danmarks største firmaer.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com