Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi |sydamerika

GEOGRAFISPIL MED SYDAMERIKA

Lær om Sydamerikas lande og hovedstæder på en sjov måde?

Endelig et kontinent der kan spille fodbold. Også regnskovene er meget omtalte - desværre ofte fordi de er truet af kortsigtede menneskers misbrug af effekten ved at brænde store arialer ned for at udnytte den meget frugtbare landbrugsjord der fremkommer lige efter en skovbrand.

Sydamerikas lande Sydamerikas hovedstæder Sydamerikas flag Sydamerikas lande og flag

Når nu at Brasiliens hovedstad ikke hedder Rio de Janiero, hvor er vi så henne? Og hvor ligger Falklandsøerne egentligt? Der er nok at ting at tage fat på i latinamerika.

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om staternes geografi for livet.

Geografispil med Sydamerika oversigt
Anbefal spillet på facebook

Andre spil

Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder

Pædagogiske bagtanker

Generelt er det en god ide at starte med at placere landene og derefter hovedstæderne.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com