Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | verden

GEOGRAFISPIL MED VERDEN

Lær om Verdens største lande, byer og sprog på en sjov måde?

Verdens største by eller Verdens største land. Det er en type spørgsmål som i den grad egner sig til diverse quizzer, da det har sin egen fascinationskraft.

Verdens største lande målt i arial Verdens største lande målt i befolkningsantal Verdens største byer Verdens mest udbredte sprog

Historien bag tallene

Hvorfor engelsk er så udbredt dækker jo over en historie med kolonialisering. At Danmark er så bomogent et land skyldes først og fremmest at vi ligger ret afsides og at vi har tabt de fleste af de krige vi har deltaget i - så nation og stat falder sammen.

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om Afrikas geografi for livet.

Geografispil med hele Verden oversigt
Anbefal spillet på facebook

Andre spil

Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder

Pædagogiske bagtanker

Verdens største land og Verdens største byer eller sprog. Faktuelle tal der sagtens kan bruges som afsæt til at se nærmere på verdenshistorien. Og så er det jo altså en sjov og nyttig viden i sig selv.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com