Sjovere end lektier

skoline.dk | geografi | verden | verdens mest udbredte sprog

VERDENS MEST UDBREDTE SPROG

Lær om Verdens største sprog

Verdens største lande målt i arial Verdens største lande målt i befolkningsantal Verdens største byer Verdens mest udbredte sprog

Anbefal spillet på facebook

Andre spil

Geografispil med Afrika Geografispil med Europas lande og byer Geografispil med USAs stater, hovedstæder samt største byer Geografispil med Danmarks største byer, rigeste mennesker og regeringens ministre Geografispil med Sydamerikas lande, hovedstæder og flag Geografispil med Verdens største lande, Verdens mest befolknings rige stater og Verdens største sprog og religioner Geografispil med Asiens lande og Asiens hovedstæder

Pædagogiske bagtanker

Verdens mest udbredte sprog

Verdens mest udbredte sprog afspejler verdenshistorien. Søfartsnationerne England, Portugal og Spanien er alle med på listen sammen med Kina naturligvis. Asien er også godt repræsenteret, men der bor også rigtigt mange mennesker i Asien.

Jeg har lavet en søgning på det eksakte ord jeg har brugt til at benævne det aktuelle sprog i Google, og du kan hvor mange søgeresultater det har givet. Nogle ord falder sammen med den engelske version af ordet hvilket snyder en del.

Spil mod hinanden

Prøv eventuelt sammen med en anden hvor I skiftes til at svare og se hvem der svarer forkert færrest gange - det er altså en sjov og lærerig huskeleg, som giver dig viden om verdens geografi for livet.

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com