Sjovere end lektier

skoline.dk | hjernespil

Sudoku, Kakuro, Mastermind og mange flere hjernespil

Sudoku, Kakuro, Mastermind ...

Hjernespil er ilt til hjernen. Fælles for alle spillene er, at kreativitet og læring er i centrum. Denne kategori indeholder sudoku, kakuro, mastermind og mange forskellige puslespil.

Online Sudoku-spil Sudoku mini med seks tal Kakuro - hjernespil i familie med sudoku Online Mastermind spil Tangram - antikt puslespil for hjernen Puslespil med roterende brikker. Placer tallene i rækkefølge Puslespil med solopgang fra den permanente badeanstalt i Århus Puslespil med sjove dyr Hanjie - hjernespil i familie med sudoku
Følg skoline.dk på facebook

Matematikspil med Tangram

Puslespil for hjernen.

Tangram motiv 1 Tangram motiv 2 Tangram motiv 3 Tangram motiv 4 Tangram motiv 5 Tangram motiv 6 Tangram motiv 7 Tangram Motiv 8 Tangram motiv 9 Tangram motiv 10 Tangram motiv 11 Tangram motiv 12

Sudoku

Sudoku er alle hjernespillenes storebror. Det kom, så og sejrede, og du kan stadig finde tapre sudoku-spillere i DSBs tog og i enhver ventesal eller bus i Danmark. Spillet, der er så let at forstå, men nogen gange driller så meget, er vist kommet for at blive.

Online sudoku klassisk version Online sudoku for børn og travle mennesker Sudoku

Mini sudoku Historien bag sudoku

Kakuro

Kakuro kan vel kaldes sudokus lillebror. Spillet er en kryds-og-tværs med tal, hvor løsningerne er summen af de tal, som brugeren skal trække over på de tomme felter.

Vi har internettets sjoveste udgave, som dels har nogle af de mindste og letteste omgange og dels har nogle af de største og sværeste omgange. Spillene hænger sammen i et finurligt pointsystem, som står i et ligefrem proportionalt forhold til spillenes størrelse.

Online Kakuro Online Kakuro Online Kakuro Online Kakuro

Kakuro oversigt

Kakuro nem

Kakuro normal

Kakuro svær

Kakuro genius

Mastermind

Mastermind er spillet for logikkens konger. Spillet kræver en skarp analytisk sans. Du skal gætte en hemmelig farvekombination ved hjælp af en farvekode.

Online Mastermind

Mastermind

Hanjie

Hanjie har vi dedikeret sit helt eget univers, hvor du selv føder sitet med nye motiver, rangerer dem i sværhedsgrad, skønhed og orginalitet. Prøv kræfter med dette dejlige spil, og lav dine egne motiver.

Puslespil

Vi elsker også puslespil, som vi har lavet i mange forskellige typer og med mange forskellige motiver. Sjove dyr med billeder, vi selv har taget, er vores favoritmotiver, men også puslespil med sjove tegninger har fundet plads på sitet.

Tangram klassiske kinesisk puslespil med syv geometriske brikker Puslespil med sjove dyr Puslespil med roterende brikker Placer tallene i den rigtige rækkefølge Puslespil med solopgang ved den permanente badeanstalt i Århus

Tangram - antikt puslespil Puslespil - sjove dyr
Puslespil - roterende brikker
Puslespil - afstresningsspillet
Puslespil - lav sol over Århus
Puslespil - professor

Anbefal spillet på Facebook
Andre spil
Matematikspil oversigt Dansksiden er lige på trapperne. Find links til de spil der allerede er aktive længere nede på siden Geografispil oversigt Trafikspil oversigt Hjernespil_oversigt Quiz oversigt Frikvarter oversigt
Pædagogiske bagtanker

Sukoku, Kakuro, Mastermind og diverse puslespil. I virkeligheden er det logik og matematik pakket ind i en sjov og lærerig form, der appelerer til den helt store flow oplevelse.

 
Sudoku, Kakuro, Mastermind og mange flere hjernespil
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com