Sjovere end lektier
Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
 
  Gå til mobilversionen
Del via Facebook, Twitter eller tip en ven
skoline.dk | hjernespil | kakuro

Kakuro - kryds og tværs med tal

Spil kakuro online eller print et spil ud


Kakuro her på siden er et slaraffenland for rigige talnørder. Kakurospillet er en ganske almindelig kryds og tværs hvor alle gåder blot er udskiftet med sumfelter. De hvide kakurofelter vandret og lodret skal lægges sammen og give de respektive sumfelter. Du må ikke bruge det samme tal to gange i samme udregning.

 

Kakuro Nem
Kakuro Normal

Kakuro Svær
Kakuro Genius
Online Kakuro spil version nemKakuro normalSvær Kakuro spil onlineKakuro Genius
 

Kakuro eller Cross Words

Kakuro eller Cross Words på engelsk Kakuro er meget populært i USA og er det næst mest populære mindgame i Japan, hvor Kakuro stammer fra.

Vores Kakuro er lavet er helt unik på nettet. Kakuro-spillet indeholder en logisk point-givning, som er logisk og retfærdig. Hvert kakuro spil er ratet i forhold til sværhedsgrad og giver point derefter.

 

Jo større kakuro jo svære kakuro og jo flere point giver Kakuro spillet. Du samler point sammen så længe du når at løse Kakuro spillet indenfor tidsgrænsen. Det enkelte kakuro spils rating bestemmer også den aktuelle tidsgrænse.

Vores Kakuro spil har en highscore, som kun sande Kakuro eksperter er med på.

Anbefal spillet på Facebook
Online Sudoku-spil Sudoku mini med seks tal Kakuro - hjernespil i familie med sudoku Online Mastermind spil Tangram - antikt puslespil for hjernen
Puslespil med roterende brikker. Placer tallene i rækkefølge Puslespil med solopgang fra den permanente badeanstalt i Århus Puslespil med sjove dyr Hanjie - hjernespil i familie med sudoku
Pædagogiske bagtanker

Sådan løser du Kakuro

Kakuro spil kan løses ved at starte med de største og mindste summer. Eksempelvis har summen 17 med to tal kun to mulige løsninger, nemlig 9+8 eller 8+9.

På samme måde, så har summen 3 kun to mulige løsninger, nemlig 2+1 og 1+2.

Modsat så er det svært at finde de rette tal til eksempelvis summen 10 med to tal, som har kombinationerne 1+9, 2+8, 2+7, 4+6, 6+4, 7+3, 8+2 og 9+1 altså hele otte mulige løsninger.

 
 
  Sudoku, Kakuro, Mastermind og mange flere hjernespil
faurskov.com | Ladefogedvej 266 | 8200 Århus Nord | mobil 40779464 | brian@faurskov.com | skoline.dk som startside |