Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | hjernespil | sudoku

Online sudoku spil i to versioner

Spil sudoku online med enten seks tal eller ni tal. Vores sudoku spil har deres egen highscore over dagens bedste resultater.

Udfordrer de andre hjerner på skoline.dk og bliv medlem af det eksklusive selskab af mesterhjerner. Du kan også måle dig med de andre hjerner indenfor mastermind og kakuro.

Sudoku online med tre sværhedsgraderOnline Sudoku med seks tal
 

Sudoku online i to forskellige typer

Vi leverer tre nye sudoku online spil hver dag i forskellige sværhedsgrader.

Vores online sudoku-spil henvender sig både til den garvede sudoku-mester og den uslebne sudoku-rookie.

Sudoku online arkivet er til dig, der får blod på tanden. Her kan du spille alle de sudoku spil, som vi har udgivet igennem året. Vil du udskrive sudoku-spil, så højreklik på det aktuelle sudoku spil og vælg print.

Sådan spiller du sudoku online

Hver række lodret og vandret skal indeholde 9 forskellige sudokutal fra 1-9 eller seks hvis det er en mini. Hvert kvadrat skal indeholde forskellige sudokutal.

Historien bag sudoku

Sudoku betyder enkelt-tal og blev populært i Japan i 1986. Sudoku-bølgen ramte først Danmark i 2005. Spillet i sin moderne form blev opfundet af den amerikanske arkitekt Howard Garns. Sudoku hed først "Number place", men fik navnet sudoku, da det blev publiceret af Nicoli. Nicoli er en publisher, som har specialiseret sig i spil.

 

Sudoku online på tv2

Der findes en del sudokuspil rundt omkring på nettet, som faurskov.com har udviklet. Blandt andet det du finder på TV2, URBAN og Broager Sparekasse. Sudokuspil varierer i sværhedsgrad - jo flere tal - jo nemmere sudoku. En ægte sudoku har kun en løsning.

Hvis du elsker mindgames ligesom os, så prøv også vores kakuro, mastermind og hanjie (selvstændig side).

Anbefal spillet på Facebook
Online Sudoku-spilSudoku mini med seks talKakuro - hjernespil i familie med sudokuOnline Mastermind spilTangram - antikt puslespil for hjernen
Puslespil med roterende brikker. Placer tallene i rækkefølge Puslespil med solopgang fra den permanente badeanstalt i Århus Puslespil med sjove dyr Hanjie - hjernespil i familie med sudokuPædagogiske bagtanker

Sudoku online med nye spil hver dag, Og et stort arkiv til de virkeligt sultne. Der er også sudoku mini til børn og travle sjæle. Se om du kan lave dagens hurtigste sudoku.

 
Sudoku, Kakuro, Mastermind og mange flere hjernespil
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com