Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | quiz | fodbold | Superliga quiz

Superliga fodboldspil

FC Nordsjælland, FC. København, Brøndby og alle de andre rødder. Du behøver ikke komme fra Københavnsområdet for at vinde superligaen, men det skader ikke.

Aab, Silkeborg, Herfølge og Lyngby har præsteret at vinde siden 1. division blev omdøbt til Superligaen, men de fleste år er det en af de to store der nupper titlen.

Manchester United quiz med Sir Alex Ferguson for virkeligt seje fans. Champions League quiz med verdens bedste fodboldhold. Em i fodbold 2004 med Kanon Jon og alle de andre fodbolddrenge. Fodboldquiz med alle vindere af Superligaen igennem tiden. Quiz med Verdensmestre i fodbold Quiz med europamestre i fodbold Quiz med værtsbyer til sommer OL Dansk Melodi Grand Prix quiz 2010 Det internationale Melodi Grand Prix 2010 Michael Jackson Quix U2 musikquiz Filmquiz med Oscar for bedste film Filmquiz med bogen bag filmen Præsident quiz med alle USAs præsidenter Politikerquiz med Fogh I Politikerquiz med Lykke I Politikerquiz med Lykke II Minister quiz med Løkke Rasmussens 3. ministerhold - tæskeholdet. Det royale vendespil med Frederik og Mary

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Anbefal spillet på facebook
Andre spil
Matematikspil oversigt Dansksiden er lige på trapperne. Find links til de spil der allerede er aktive længere nede på siden Geografispil oversigt Trafikspil oversigt Hjernespil_oversigt Quiz oversigt Frikvarter oversigt
Pædagogiske bagtanker

FCK dominererer Superligaen

FCK har sat sig godt og grundigt på Superligaen, men i år var det bundkampen der pludseligt løb med alle overskrifterne da OB tabte pusten i guldkampen.

Fantastiske Randers?

Randers FC fik pludseligt travlt med at skrive kontrakter efter sidste runde i Superligaen. Randers endte som forårets bedste hold og nåede lige at skubbe hædderkronede AGF ned i den mørke 1. division.

Fodboldfans er primitive

Prøv om du kan huske de forskellige års vindere af Superligaen her - det moderne menneske husker ikke så godt, men er en ægte fan et moderne menneske - eller er han i bund og grund en Neanderthaler? Se det tør jeg ikke svare på :)

 
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com