Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | quiz | underholdning

Quizzer med Underholdning

Har du styr på OL, Oscars, kongehuset eller film og bøger?

Manchester United quiz med Sir Alex Ferguson for virkeligt seje fans. Champions League quiz med verdens bedste fodboldhold. Em i fodbold 2004 med Kanon Jon og alle de andre fodbolddrenge. Fodboldquiz med alle vindere af Superligaen igennem tiden. Quiz med Verdensmestre i fodbold Quiz med europamestre i fodbold Quiz med værtsbyer til sommer OL Dansk Melodi Grand Prix quiz 2010 Det internationale Melodi Grand Prix 2010 Michael Jackson Quix U2 musikquiz Filmquiz med Oscar for bedste film Filmquiz med bogen bag filmen Præsident quiz med alle USAs præsidenter Politikerquiz med Fogh I Politikerquiz med Lykke I Politikerquiz med Lykke II Minister quiz med Løkke Rasmussens 3. ministerhold - tæskeholdet. Det royale vendespil med Frederik og Mary

Hvor afholdtes de Olympiske lege i 1960?

Når vi tidssætter begivenheder, så er de Olympiske lege gode til at knytte en personlig begivenhed til. I 1984 var jeg 13 år og husker tydeligt Carl Lewis fantastiske fire guldmedaljer - min historielærer havde skridtet de næsten ni meter af i klassen - imponerende.

Hvilken film er årets bedste?

Listen med årets bedste film i følge Hollywoods Academy er imponerende. Listen med uforglemmelige film indeholder Casablanca, Borte med blæsten, No Country for Old Men og mange mange flere.

Hvem skrev bogen bag filmen

Når du læser en bog, så indgår du en pagt med den. Hvis den senere kommer som film, så skal du gå ind og se den og undres over hvorfor den ikke er nær så god som bogen - måske for at understrege overfor dine beundrende venner, at du rent faktisk læser bøger.

Du kan vælge imellem:

Sommer OL
Oscarquiz med Årets bedste film
Filmen bag bogen

Det royale vendespil

Anbefal spillet på facebook
Andre spil
Matematikspil oversigt Dansksiden er lige på trapperne. Find links til de spil der allerede er aktive længere nede på siden Geografispil oversigt Trafikspil oversigt Hjernespil_oversigt Quiz oversigt Frikvarter oversigt
Pædagogiske bagtanker

Hvis du svarer forkert skal du starte forfra. Håber du vil nyde vores quiz.

 
Quiz oversigt
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com