Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | quiz | underholdning | de olympiske sommerlege

Sommer OL værtsbyer

Sommer OL har igennem hele min barndom og ungdom fyldt mit fjernsyn med idræt i sportsgrene som jeg ikke anede havde nogen form for berettigelse.

Manchester United quiz med Sir Alex Ferguson for virkeligt seje fans. Champions League quiz med verdens bedste fodboldhold. Em i fodbold 2004 med Kanon Jon og alle de andre fodbolddrenge. Fodboldquiz med alle vindere af Superligaen igennem tiden. Quiz med Verdensmestre i fodbold Quiz med europamestre i fodbold Quiz med værtsbyer til sommer OL Dansk Melodi Grand Prix quiz 2010 Det internationale Melodi Grand Prix 2010 Michael Jackson Quix U2 musikquiz Filmquiz med Oscar for bedste film Filmquiz med bogen bag filmen Præsident quiz med alle USAs præsidenter Politikerquiz med Fogh I Politikerquiz med Lykke I Politikerquiz med Lykke II Minister quiz med Løkke Rasmussens 3. ministerhold - tæskeholdet. Det royale vendespil med Frederik og Mary

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Anbefal spillet på facebook
Andre spil
Matematikspil oversigt Dansksiden er lige på trapperne. Find links til de spil der allerede er aktive længere nede på siden Geografispil oversigt Trafikspil oversigt Hjernespil_oversigt Quiz oversigt Frikvarter oversigt
Pædagogiske bagtanker

Legendariske kommentatorer

Jeg husker stadig Tommy Troelsen kommentere en basketball kamp hvor han ikke havde sat sig så godt ind i stoffet, og blot kaldte holdene for det røde og det grønne hold.

Claus Borre

I Seoul var det specielt fantastiske Claus Borres fantastiske kommentarer indenfor boksningen der brændte sig fast. Her indførte han udtrykket et proptrækkerslag imens han skreg af grin i den bedste sendetid. Men også hans udbrud om "Det er en skandale - det er en skandale" har sat sig fast i erindringen.

Mit første OL i Los Angeles i 1984

Carl Lewis vinder fire guldmedaljer
OL i Los Angeles er det første jeg rigtigt fuldte med i, og her var Carl Lewis den store helt med hans fantastiske fire guldmedaljer. At han senere har erkendt doping er blot en fodnote.

Kvindelig marathonløber slingrer i mål
Også kvindernes maraton satte sig fast, da en kvindelig løber vaklede over stregen efter en præstation langt over hendes grænse, og sikkert på grund af manglende vandindtagelse i heden.

 
Quiz oversigt
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com