Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | quiz | underholdning | film og bøger

Bøger og film

Mange film er udsprunget af bøger. Ofte med et skuffende resultat, da de to medier jo er vidt forskellige og læseren hurtigt bliver sin egen instruktør, som ikke forstår den rigtige instruktørs valg - og specielt fravalg.

At tage udgangspunkt i en film har jo ellers åbenlyse fordele - da filmen ofte arver sine læsere og bogens gode historie.En bog kan imidlertid fortælle rigtigt mange ting, som en film ikke kan - så der skæres ofte ind til benet.

Bogen tegner også individuelle billeder i den enkelte læsers hjerne, som instruktøren naturligvis ikke kan gengive til alles tilfredshed.

Manchester United quiz med Sir Alex Ferguson for virkeligt seje fans. Champions League quiz med verdens bedste fodboldhold. Em i fodbold 2004 med Kanon Jon og alle de andre fodbolddrenge. Fodboldquiz med alle vindere af Superligaen igennem tiden. Quiz med Verdensmestre i fodbold Quiz med europamestre i fodbold Quiz med værtsbyer til sommer OL Dansk Melodi Grand Prix quiz 2010 Det internationale Melodi Grand Prix 2010 Michael Jackson Quix U2 musikquiz Filmquiz med Oscar for bedste film Filmquiz med bogen bag filmen Præsident quiz med alle USAs præsidenter Politikerquiz med Fogh I Politikerquiz med Lykke I Politikerquiz med Lykke II Minister quiz med Løkke Rasmussens 3. ministerhold - tæskeholdet. Det royale vendespil med Frederik og Mary

Vores matematikspil, hjernespil, og geografiquizzer kræver, at du installerer en gratis flashplayer.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Anbefal spillet på facebook
Andre spil
Matematikspil oversigt Dansksiden er lige på trapperne. Find links til de spil der allerede er aktive længere nede på siden Geografispil oversigt Trafikspil oversigt Hjernespil_oversigt Quiz oversigt Frikvarter oversigt
Pædagogiske bagtanker

Hvis du svarer forkert skal du starte forfra. Håber du vil nyde vores quiz.

Filmquiz film og bøger

Quizzen handler om bøger som er blevet filmatiseret hen af vejen. Prøv din viden indenfor genren.

Er begge svar rigtige, så vælg X'et.

 
Quiz oversigt
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com