Sjovere end lektier

Gratis læringsspil til skolebørn - gå til forsiden
skoline.dk | quiz | underholdning | det royale vendespil

Det royale vendespil med Frederik og Mary

Royalt Vendespil - Hyldest til Kronprinsen Frederik og Kronprinsesse Mary

I anledning af brylluppet mellem kronprinsesse Mary og Kronsprins Frederik lavede vi dette vendespil. Vendespillet går ud på at parre de royale par. Undervejs får man hjælp i venstre side af Vendespillet.

Royalt vendespil - regler kort fortalt

Hver gang en brik vendes mister det et hjerte, og når tre brikker har mistet alle sine hjerter, så er spillet slut.

Manchester United quiz med Sir Alex Ferguson for virkeligt seje fans. Champions League quiz med verdens bedste fodboldhold. Em i fodbold 2004 med Kanon Jon og alle de andre fodbolddrenge. Fodboldquiz med alle vindere af Superligaen igennem tiden. Quiz med Verdensmestre i fodbold Quiz med europamestre i fodbold Quiz med værtsbyer til sommer OL Dansk Melodi Grand Prix quiz 2010 Det internationale Melodi Grand Prix 2010 Michael Jackson Quix U2 musikquiz Filmquiz med Oscar for bedste film Filmquiz med bogen bag filmen Præsident quiz med alle USAs præsidenter Politikerquiz med Fogh I Politikerquiz med Lykke I Politikerquiz med Lykke II Minister quiz med Løkke Rasmussens 3. ministerhold - tæskeholdet. Det royale vendespil med Frederik og Mary

Vores matematikspil, hjernespil, og geografiquizzer kræver, at du installerer en gratis flashplayer.

Get Adobe Flash player

Anbefal spillet på facebook

Frederik & Mary quiz

Da de blev gift var der ikke et øje tørt. Af respekt for monarkiet og den hellige ægtestand, så har jeg valgt at bibeholde dette øjeblik af uendelig lykke.

Spillet er ikke opdateret med den forfærdelige skilsmisse mellem den smukke men dovne prinsesse Alexandra og den dygtige landmand Prins Joachim.

Hvis du svarer forkert skal du starte forfra. Håber du vil nyde vores quiz.

 
Quiz oversigt
faurskov.com | mobil 40779464 | brian@faurskov.com